FANTASZTIKUS VÁSZONKÉPEK NYOMTATÁSA SAJÁT FOTÓJÁBÓL MOST AKCIÓS ÁRAKON

Valóban rendkívüli és egyedi ajándékötlet egy festővászonra nyomtatott vászonkép. Ha ajándékba adunk valamit, annak illik tökéletesnek lenni. A nálunk rendelt vászonképek minden esetben megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.

100%-os minőségi garanciát vállalunk minden egyes képre.

 

Nézze meg árainkat és látni fogja, hogy érdemes minket választania!


De nem csak az áraink jók - elkészítési határidőben és megbízhatóságban is verhetetlenek vagyunk!

Próbálja ki Ön is szolgáltatásainkat! GARANTÁLJUK, HOGY NEM FOG CSALÓDNI!

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

Ráadásul most Ingyenes vászonnyomatot adunk minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez.
15000 Ft feletti rendelés esetén pedig Ingyenes Kiszállítás!


KÉRDÉSE VAN? HÍVJON: 06309417889

Saját célra, otthoni, irodai dekorációra? Ajándékba különleges alkalmakra?
VÁSZONKÉP A LEHETŐ LEGJOBB VÁLASZTÁS!
Milyen fotó alkalmas arra, hogy jó minőségű vászonképet készíthessünk belőle?

Vászonkép nyomtatására alkalmas fotókat nem csak professzionális kamerákkal lehet készíteni. A legtöbb okostelefon képes ma már erre. Tehát az ilyen képek általában felhasználhatók erre a célra. Arra azonban ügyeljünk, hogy Facebookról, illetve egyes esetekben Web-ről levett képek az alacsony felbontásuk miatt általában nem elég jó minőségűek. Tehát lehetőleg kerüljük ezek használatát.


A beérkező képet minden esetben ellenőrizzük, hogy az nyomtatásra alkalmas-e.


Direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével gyengébb minőségű képekből is képesek vagyunk kíváló minőségű nyomatot készíteni.


Amennyiben a kép annyira gyenge minőségű, hogy nem lehet belőle nyomtatásra alkalmas színvonalat elérni, akkor értesítjük erről és megkérjük, hogy küldjön helyette másikat.


Általánosságban minél nagyobb felbontású és méretű egy kép, annál biztosabb a jó végeredmény.


15MB feletti fájl esetén javasoljuk, hogy egyszerűen kezelhető fájlküldő oldalak igénybevételével küldje el info@interneon.hu email címünkre. Több ilyen lehetőség is van, pl. toldacuccot.hu, wetransfer.com, mammutmail.com, stb.
Ezeken az oldalakon ingyenesen küldhetők nagyméretű képek.

Ingyen vászonnyomat minden ékrámára feszített vászonkép megrendeléshez!

Ha nálunk rendel ékrámára feszített vászonképet, a több mint 30%-os kedvezmény mellett most INGYENES VÁSZONNYOMATOT is adunk ajándékba. A "Részletek" gombra kattintva tájékozódhat a feltételekről.


Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni.

Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Éljen a lehetőséggel! Most INGYEN juthat hozzá vászonnyomathoz! Erre a célra bármilyen egyéb fotót is átküldhet amiből elkészítjük Önnek az ingyenes vászonkép nyomatot.
10 nyomós érv, hogy miért válasszon minket ha vászonképet szeretne rendelni:

1. Minden beérkezett vászonkép megrendelés azonnal feldolgozásra kerül.

2. Megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezünk.

3. Nálunk a legkedvezőbb áron juthat hozzá nyomtatott vászonképekhez.

4. Minden megrendeléshez ingyenes vászonnyomatot adunk ajándékba.

5. A képek minőségére 100% garanciát adunk.

6. Nálunk lehetőség van a fotók retusálására, módosítására nyomtatás előtt.

7. UV biztos vászonkép nyomtatás következtében a kép soha nem fakul ki.

8. Nyomtatás 1 nap alatt.

9. Ingyenes kiszállítás 15000 Ft rendelési érték felett.

10. Kiszállítás az ország egész területére 990 Ft brutto összegért.


Vászonképek ékrámára (vakrámára) feszítése:

A vászonképeket 20 mm vastag és 40 mm széles ékrámára feszítjük fel és akasztóval szállítjuk, így azonnal kitehető a falra.

A keret hátsó részén tűzőgéppel rögzítjük a vásznat, majd a keret négy sarkában feszítő ékekkel megfeszítjük azt. Így a vászon megfeszül, a képnek tartása lesz.
Minden vászonképet ellátunk speciális, “farkasfogas” akasztóval is , ami megkönnyíti a pontos, függőleges beállítást a falon.


 

Megrendelőink részéről gyakran merül fel a kérdés, hogy az ékrámára történő feszítés során esetleg elvész valami fontos részlet a képből.

Ahhoz, hogy a vászonképeket ékrámára feszíthessük, valóban szükségünk van extra 35 mm-re körben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a képből információ fog elveszni, ugyanis egy, direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével a feszítéshez szükséges extra részt körben rátükrözzük a képre.

 

 

Vagyis körben, 35 mm szélességben az eredeti kép széleiről tükrözött képet nyomtatunk rá.Miután ezt ráhajtottuk a 20 mm vastag ékráma keretre, a keret hátulján még marad 15 mm, ami a tűzéshez szükséges. Így ha szemből nézzük a képet a falon, akkor a teljes kép látható, semmi nem vész el. Az oldalsó széleken a rátükrözött kép miatt pedig úgy tűnik, mintha a kép ott folytatódna.

TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN EZZEL KAPCSOLATBAN? HÍVJON: 06309417889
Árak, fizetési módok és kiszállítás

1. Személyes átvétel esetén készpénzben telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.
2. Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvéttel
3. Proforma számla ellenében átutalással
4. Proforma számla ellenében PayPal számlájáról
Amennyiben nem rendelkezik PayPal fizetési lehetőséggel néhány egyszerű lépéssel szert tehet rá:

Vászonképek személyes átvétele vagy kiküldés futárszolgálattal
Az elkészült vászonképek - előzetes időpontegyeztetés után - személyesen is átvehetők a 1182 Bp. Üllői út 691 sz. alatti telephelyünkön. Telefon: 06309417889

Amennyiben a vászonképek kiszállítását kéri futárszolgálattal kérjük adjon meg egy pontos kiszállítási címet és egy mobil elérhetőséget a futár számára, hogy szükség esetén felvehesse a kapcsolatot Önnel. Csomagolás, futárszolgálat, utánvét kezelési költség: 990 Ft/csomag. 15000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Az elkészült vászonképek úgy kerülnek becsomagolásra, hogy azok biztonságosan és épségben megérkezzenek Önhöz. Mielőtt átvenné a kiszállított csomagot, győződjön meg arról, hogy a csomagolás ép. Ha olyan sérülést észlel, ami kihatással lehet a kép állapotára, ne vegye át a csomagot!