AKCIÓS VÁSZONKÉP NYOMTATÁS SAJÁT FOTÓBÓL

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

KARÁCSONYI VÁSZONKÉP AKCIÓ!

Ragadja meg az alkalmat és rendeljen most vászonképet Karácsonyra! Kerülje el az ünnepek előtti torlódást és kiszállítási bizonytalanságokat és használja ki az olcsó vászonkép árak adta lehetőséget! Vászonképek nappaliba, vászonképek gyerekszobába vagy irodába saját fotóból.
Most ráadásul INGYENES VÁSZONNYOMATOT is adunk minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez.
15000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON: 06309417889

 

FESTŐVÁSZONRA NYOMTATOTT MONTÁZS KÉSZÍTÉSE KÉPEKBŐL

Rendkívüli és egyedi ajándékötlet egy festővászonra nyomtatott, az alkalomhoz illő képekből összeválogatott montázs. Többféle elrendezési lehetőség közül választhat, de van lehetőség egyedi elképzelések megvalósítására is.
Kollázs rendelése esetén is adunk extra VÁSZONNYOMATOT ajándékba és az INGYENES KISZÁLLÍTÁSI akciót is igénybe veheti.

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON: 06309417889


FOTÓMOZAIK POSZTER VAGY VÁSZONKÉP

Mozaikképek készítése és nyomtatása. Karácsonyi akció! Vászonra nyomtatott mozaikkép rendelés esetén INGYENES VÁSZONNYOMATOT adunk ajándékba.

VÁSZONKÉPEK NYOMTATOTT DÍSZKERETTEL

Karácsonyi akció! Minden vászonra nyomtatott, ékrámára feszített kép rendelés esetén INGYENES VÁSZONNYOMATOT adunk ajándékba.

Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

Árak, fizetési módok és szállítás


1. Személyes átvétel esetén készpénzben telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.
2. Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvéttel
3. Proforma számla ellenében átutalással
4. Proforma számla ellenében PayPal számlájáról
Amennyiben nem rendelkezik PayPal fizetési lehetőséggel néhány egyszerű lépéssel szert tehet rá:

Vászonképek személyes átvétele vagy kiküldés futárszolgálattal
Az elkészült vászonképek - előzetes időpontegyeztetés után - személyesen is átvehetők a 1182 Bp. Üllői út 691 sz. alatti telephelyünkön. Telefon: 06309417889

Amennyiben a vászonképek kiszállítását kéri futárszolgálattal kérjük adjon meg egy pontos kiszállítási címet és egy mobil elérhetőséget a futár számára, hogy szükség esetén felvehesse a kapcsolatot Önnel. Csomagolás, futárszolgálat, utánvét kezelési költség: 990 Ft/csomag. 15000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Az elkészült vászonképek úgy kerülnek becsomagolásra, hogy azok biztonságosan és épségben megérkezzenek Önhöz. Mielőtt átvenné a kiszállított csomagot, győződjön meg arról, hogy a csomagolás ép. Ha olyan sérülést észlel, ami kihatással lehet a kép állapotára, ne vegye át a csomagot!