Vászonkép nyomtatás
Vászonkép, mint ajándék, iroda- vagy lakásdekoráció!
30% Engedmény minden ékrámára feszített vászonkép árából!
Saját fotóból vászonkép, poszter, óriás fotó azonnal, olcsón!


MOST EXTRA-AKCIÓS ÁRÚ ÓRIÁS VÁSZONKÉPEK AZ ALÁBBI EGYEDI MÉRETEKBEN:


Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk e-mail címenként.

Rendszerünk kalibrált, a felhasznált alapanyagok a legjobb minőségűek és biztos lehet benne, hogy Ön, mint megrendelőnk nálunk mindíg magas színvonalú, gyors és megbízható kiszolgálásban részesül.

VÁSZONKÉPEK NYOMTATÁSA AZONNAL, KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGBEN, RÁADÁSUL OLCSÓN!

VÁSZONKÉP NYOMTATÁSÁNAK MENETE SAJÁT FOTÓBÓL

1. Amint megrendelése beérkezik hozzánk, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

2. Amennyiben a rendelni kívánt méret arányai eltérnek az Ön által küldött fotó arányaitól, akkor a lehető legközelebbi méretre teszünk javaslatot és erről egy előnézeti képet küldünk. Miután ezt megtekintette és jóváhagyta, kinyomtatjuk a képet és amikor elkészült, értesítést küldünk róla.

3. A kész vászonképek átvehetők személyesen, készpénzes fizetés ellenében a 1182 Bp. Üllői út 691 sz. alatti telephelyünkön vagy kérheti azok kiszállítását az Ön által megadott címre utánvéttel .Kiszállítás esetén 990 Ft (brutto) csomagolás és futár díjat számítunk fel.

Bármilyen további információra lenne szüksége, keressen minket e-mailben: info@interneon.hu vagy hívjon a 06309417889-es telefonszámon.

Vászonkép nyomtatással kapcsolatos egyéb kérdéseire választ találhat ITT is!

VÁSZONKÉPEK ÉKRÁMÁRA FESZÍTVE

A vászonképeket 20 mm vastag és 40 mm széles ékrámára feszítjük fel és akasztóval szállítjuk, így azonnal kitehető a falra.

A keret hátsó részén tűzőgéppel rögzítjük a vásznat, majd a keret négy sarkában feszítő ékekkel megfeszítjük azt. Így a vászon megfeszül, a képnek tartása lesz.
Minden vászonképet ellátunk speciális, “farkasfogas” akasztóval is , ami megkönnyíti a pontos, függőleges beállítást a falon.


Többrészes vászonképekFestővászonra nyomtatott, több darabból összeállított, dekoratív vászonkép KOMPOZÍCIÓK

Válassza ki a kívánt méretű kompozíciót, küldje el megrendelését e-mailben és csatolja hozzá a képet vagy válasszon képet galériánkból!


Festővászonra nyomtatott, 2 vagy 3 darabból összeállított, dekoratív kompozíciók
A két- és háromrészes képek többféle méretben és elrendezésben is rendelhetők. Az általunk forgalmazott kétrészes képekből különböző témakörökből válogathat. Arra is van azonban lehetőség, hogy az Ön által küldött fotóból készítsük el a kíván méretű kompozíciót. Ingyenesen letölthető, számtalan témához illeszkedő fotó között válogathat: http://kepguru.hu oldalon is!

Ebben az esetben kérjük jelezze igényét az info@interneon.hu e-mail címen és mellékelje a fotót. Munkatársunk a küldött fotó alapján látványtervet készít és annak jóváhagyása után elkészítjük a végleges kompozíciót.
Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 06309417889


15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

A RENDELHETŐ MÉRETEKET ÉS ÁRAKAT MEGTEKINTHETI ITT

Vászonkép nyomtatott díszkerettel


KÍVÁLÓ AJÁNDÉKÖTLET MINDEN ALKALOMRA!

Sokak számára fontos, hogy egy fotó vagy vászonkép be van keretezve egy hozzáillő kerettel. A vászonképek kereteztetése azonban nem olcsó mulatság. Akár több tízezer forintos költséget jelenthet. Erre a problémára kerestünk és találtunk egy teljesen egyedi megoldást. Eljárásunk lényege az, hogy az Ön által kiválasztott keretmotívumban helyezzük el a küldött képet és azt azzal együtt nyomtatjuk ki vászonra. Az ékrámára feszített vászonkép folytatódik az oldaléleken is, ezáltal a keret vastagsága is látható, tehát valóban azt a látszatot kelti, mintha a vászonképkép be lenne keretezve. Ezt a hatást tovább fokozzuk egy vékony, domború arany szegélycsíkkal, amely a képet elválasztja a kerettől, így plasztikus, realista látványt nyújt.

Az illusztráció melletti ár a 30x40 cm-es vászonképek árait jelenti. További méretek és árak ügyében keressen minket e-mailben vagy telefonon 06309417889.
Mozaikkép készítésFotomozaik készítése és nyomtatása festővászonra

 

Hálás téma lehet egy közös nyaralás emlékeiből összeállított mozaikkép is. Önnek csupán annyi a dolga, hogy számítógépéről átküldi a felhasználni kívánt fotókat és kiválasztja közülük azt az egyet, amit legszívesebben látna megjeleníteni nagy méretben az apró mozaikok révén. Mi összerakjuk Önnek a mozaikképet és átküldjük e-mailben, hogy megtekinthesse nyomtatás előtt.

A mozaikkép gyakorlatilag sok száz, lekicsinyített foto felhasználásával előállított nagyméretű képet jelent. Egy erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével a sok-sok lekicsinyített kép segítségével lehet megalkotni a fő motívumot – például egy portrét, ami az együtt eltöltött időszak közös élményeiből rajzolódik ki a szemünk láttára, miközben minden apró alkotóelem is külön-külön felismerhető. Ennél nagyszerűbb és valóban egyedi ajándékot nemigen lehet elképzelni mondjuk egy házassági évforduló alkalmából.

Amennyiben úgy dönt, hogy szeretne mozaikképet rendelni tőlünk, kérjük hívja a 06309417889-es vevőszolgálati számunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére, hogy megbeszélhessük a nagyszámú kép feltöltésének lehetőségeit.


Több képből összeállított kollázs


Több képből összeállított kollázs
Válassza ki a kívánt kompozíciót és méretet, küldje el megrendelését e-mailben és csatolja hozzá a képeket!

4 képből: főkép jobb vagy bal oldalon 1 főkép és 3 a témához kapcsolódó kiegészítő fotó kombinációja.
Rendelhető vászonkép méretek ékrámára feszítve:
60 x 60 cm: 9 750 Ft
70 x 70 cm: 11 590 Ft
80 x 80 cm: 13 600 Ft
100 x 100 cm: 18 350 Ft

13 képből összeállított vászonkép kollázs, főkép középen
1 főkép és 12 a témához kapcsolódó kiegészítő fotó kombinációja.
Rendelhető vászonkép méretek ékrámára feszítve:
60 x 60 cm: 10 700 Ft
70 x 70 cm: 12 550 Ft
80 x 80 cm: 14 550 Ft
100 x 100 cm: 19 500 Ft

36 képből összeállított kollázs: 36 a témához kapcsolódó kiegészítő fotó kombinációja.

Rendelhető méretek ékrámára feszítve:

60 x 60 cm: 12 350 Ft
70 x 70 cm: 14 500 Ft
80 x 80 cm: 16 500 Ft
100 x 100 cm: 20 950 Ft


Egyedi méret esetén kérjen árajánlatot! Küldjön egy megrendelő e-mail-t! Jelezze, hogy melyik variációt szeretné (Pl. 1+3 JOBB, vagy 1+12, stb) Adja meg a rendelni kívánt méretet! (Pl. 80*80 cm) Csatolja a szükséges számú fotót és jelezze, hogy közülük melyiket szeretné főképként megjeleníteni. A megrendelés beérkezése után elkészítjük a kollázst és elküldjük a nézőképet jóváhagyásra. Amennyiben változtatni szeretne az elrendezésen, jelezze! A kért változtatások után ismét küldünk egy nézőképet. Miután jóváhagyta a végleges elrendezést, kinyomtatjuk a képet és vagy kiküldjük Önnek futárszolgálattal, vagy átveheti személyesen.

Árak, fizetési módok és szállítás


1. Személyes átvétel esetén készpénzben telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.
2. Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvéttel
3. Proforma számla ellenében átutalással
4. Proforma számla ellenében PayPal számlájáról
Amennyiben nem rendelkezik PayPal fizetési lehetőséggel néhány egyszerű lépéssel szert tehet rá:

Vászonképek személyes átvétele vagy kiküldés futárszolgálattal
Az elkészült vászonképek - előzetes időpontegyeztetés után - személyesen is átvehetők a 1182 Bp. Üllői út 691 sz. alatti telephelyünkön. Telefon: 06309417889

Amennyiben a vászonképek kiszállítását kéri futárszolgálattal kérjük adjon meg egy pontos kiszállítási címet és egy mobil elérhetőséget a futár számára, hogy szükség esetén felvehesse a kapcsolatot Önnel. Csomagolás, futárszolgálat, utánvét kezelési költség: 990 Ft/csomag. 15000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Az elkészült vászonképek úgy kerülnek becsomagolásra, hogy azok biztonságosan és épségben megérkezzenek Önhöz. Mielőtt átvenné a kiszállított csomagot, győződjön meg arról, hogy a csomagolás ép. Ha olyan sérülést észlel, ami kihatással lehet a kép állapotára, ne vegye át a csomagot!