TÖBBRÉSZES VÁSZONKÉPEK NYOMTATÁSA

 

HÁROMRÉSZES VÁSZONKÉPEK: Galéria és megrendelés ITT!

 

Egyrészes vászonkép nyomtatásban is tudunk segíteni!


Háromrészes képek többféle méretben és elrendezésben is rendelhetők. Az általunk forgalmazott háromrészes képekből különböző témakörökből válogathat.

Arra is van azonban lehetőség, hogy az Ön által küldött fotóból készítsük el a kíván méretű kompozíciót. Ingyenesen letölthető, számtalan témához illeszkedő fotó között válogathat: http://kepguru.hu oldalon is!


Festővászonra nyomtatott, több darabból összeállított, dekoratív vászonkép KOMPOZÍCIÓK

Válassza ki a kívánt méretű kompozíciót, küldje el megrendelését e-mailben és csatolja hozzá a képet vagy válasszon képet galériánkból!

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

A RENDELHETŐ MÉRETEKET ÉS ÁRAKAT MEGTEKINTHETI ITT

Ebben az esetben kérjük jelezze igényét az info@interneon.hu e-mail címen és mellékelje a fotót. Munkatársunk a küldött fotó alapján látványtervet készít és annak jóváhagyása után elkészítjük a végleges kompozíciót.
Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 06309417889

phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Google+
Youtube