Megrendelések feldolgozási folyamata


Visszaigazolás

Amint megrendelése beérkezik hozzánk, vagy automatikus visszaigazolást kap róla, vagy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

 

Minőségi ellenőrzés, korrekció

Valószínűleg a rendelkezésére álló legjobb minőségű képet küldte el vászonkép nyomtatására, azonban előfordulhat, hogy szakmai szempontból néhány dolgot korrigálni kell rajta.

Az ellenőrzés kiterjed többek között a színegyensúlyra, képélességre, kontrasztra és még néhány olyan dologra, aminek befolyása van a végső eredményre.

Elvégezzük a szükséges korrekciókat, így képesek vagyunk minden adott képből a lehetséges maximumot kihozni.

Megbízhat szakmai felkészültségünkben és hosszú gyakorlati tapasztalatainkban.

 

Képarány beállítás

Amennyiben a rendelni kívánt méret arányai eltérnek az Ön által küldött fotó arányaitól, akkor a lehető legközelebbi méretre teszünk javaslatot, a képet méretarányosra vágjuk és erről egy előnézeti képet küldünk.

Miután ezt megtekintette és jóváhagyta, kinyomtatjuk a képet és amikor elkészült, értesítést küldünk róla.

 

Ékrámázás (vakrámázás)

Az elkészült vászonnyomatokat 2 x 4cm méretű ékrámára feszítjük fel. Az ékrámára történő feszítéssel kapcsolatos részletes leírást megtalálja itt.

 

Minőségi garancia

Az általunk készített vászonképekre 100% minőségi garanciát biztosítunk.


Képátvétel, kiküldés

A kész vászonképek átvehetők személyesen, készpénzes fizetés ellenében a 1182 Bp. Üllői út 691 sz. alatti telephelyünkön vagy kérheti azok kiszállítását az Ön által megadott címre utánvéttel.

Kiszállítás esetén 990 Ft (brutto) csomagolás és futár díjat számítunk fel. 15000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES KISZÁLLÍTÁS!


Bármilyen további információra lenne szüksége, keressen minket e-mailben: info@interneon.hu vagy hívjon a 06309417889-es telefonszámon. Vászonkép nyomtatással kapcsolatos egyéb kérdéseire választ találhat ITT

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Google+
Youtube
Facebook