Milyen fotó alkalmas arra, hogy jó minőségű vászonképet készíthessünk belőle?

 

 

Vászonkép nyomtatására alkalmas fotókat nem csak professzionális kamerákkal lehet készíteni. A legtöbb okostelefon képes ma már erre. Tehát az ilyen képek általában felhasználhatók erre a célra.

Arra azonban ügyeljünk, hogy Facebookról, illetve egyes esetekben Web-ről levett képek az alacsony felbontásuk miatt általában nem elég jó minőségűek.
Tehát lehetőleg kerüljük ezek használatát.
Léteznek azonban olyan honlapok is a net-en, ahonnan ingyenesen tölthetünk le nagyfelbontású képeket különböző témakörökben, melyek alkalmasak kiváló minőségű vászonképek nyomtatására. Ilyen, jó minőségű fotók elérhetők pl. a www.kepguru.hu weboldalon is.


A beérkező képet minden esetben ellenőrizzük, hogy az nyomtatásra alkalmas-e.


Direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével gyengébb minőségű képekből is képesek vagyunk kíváló minőségű nyomatot készíteni.


Amennyiben azonban a kép annyira gyenge minőségű, hogy nem lehet belőle nyomtatásra alkalmas színvonalat elérni, akkor értesítjük erről és megkérjük, hogy küldjön helyette másikat.


Általánosságban minél nagyobb felbontású és méretű egy kép, annál biztosabb a jó végeredmény.


25MB feletti fájl esetén javasoljuk, hogy egyszerűen kezelhető fájlküldő oldalak igénybevételével küldje el info@interneon.hu email címünkre. Több ilyen lehetőség is van, pl. toldacuccot.hu, wetransfer.com, mammutmail.com, stb.
Ezeken az oldalakon ingyenesen küldhetők nagyméretű képek.

 

Milyen problémák merülhetnek fel?

 

A küldött kép minősége különös fontossággal bír, ezért azt alapos vizsgálatnak vetjük alá.

Ha nagyon alacsony felbontású vagy nagyon kisméretű a kép, az behatárolja a felhasználási lehetőségeket. Ilyen képek esetében egy bizonyos fokú nagyítás azzal járhat, hogy a nyomat szemcséssé, "pixelessé" válik, így nem alkalmas arra, hogy minőségi vászonkép készülhessen belőle.
Gyakori eset, hogy a kelleténél kisebb méretű fotóból kell megoldanunk a nyomtatást, de megbízhat szakértelmünkben. Minden tőlünk telhetőt elkövetünk azért, hogy a végeredmény ne okozzon csalódást.
Rendelkezünk pl. egy speciális "képnagyító" szoftverrel, melynek segítségével esetenként akár 1000%-os nagyítás is elérhető.
Vannak azonban reménytelen esetek is, amelyekkel már tényleg nem tudunk mit kezdeni.
Ilyen esetekben vagy kompromisszumot kell kötni méret vagy minőség tekintetében, vagy megkérjük, hogy próbáljon küldeni jobb minőségű fotót.


 

Csak papírképpel rendelkezik? Nálunk az sem probléma!

 

Sőt sérült, régi papírképek is alkalmassá tehetők nyomtatásra. Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a régi, sérült, töredezett papírképeket újjá varázsoljuk. Ehhez első lépésként a kép digitalizáláa (szkennelése) szükséges.

Stúdióminőségű szkennerrel hozzuk létre a digitális változatot a képről, ami ezek után már retusálhatóvá válik.

 Bármilyen további információra lenne szüksége, keressen minket e-mailben: info@interneon.hu vagy hívjon a 06309417889-es telefonszámon.

Vászonkép nyomtatással kapcsolatos egyéb kérdéseire választ találhat ITT is!

Kitűnő minőségű vászonkép nyomtatást szeretne? Keressen minket!


15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Google+
Youtube