<
Fotóretus, módosítások a képen


 

Gyakori kérés megrendelőink részéről, hogy a rendelkezésre álló digitális képen módosításokat szeretnének végrehajtani.

Ezek lehetnek viszonylag egyszerűbben megoldható problémák (pl. eltüntetni a képről egy zavaró elektromos vezetéket, úthibát, leomlott vakolatrészt a házról, stb), de előfordulnak bonyolultabb kérések is (pl. egy vagy több személy eltávolítása a képről, háttérkitakarás, feliratok elhelyezése a képen, stb). Amennyiben ezek szakmai szempontból kivitelezhetők, akkor jelezzük a várható költségeket és amennyiben kéri a módosítást, megoldjuk. 

Csak papírképpel rendelkezik? Nem probléma!

 

 

Sőt sérült, régi papírképek is alkalmassá tehetők nyomtatásra. Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a régi, sérült, töredezett papírképeket újjá varázsoljuk. Ehhez első lépésként a kép digitalizáláa (szkennelése) szükséges.

Stúdióminőségű szkennerrel hozzuk létre a digitális változatot a képről, ami ezek után már retusálhatóvá válik.

 Bármilyen további információra lenne szüksége, keressen minket e-mailben: info@interneon.hu vagy hívjon a 06309417889-es telefonszámon.

Vászonkép nyomtatással kapcsolatos egyéb kérdéseire választ találhat ITT is!

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Google+
Youtube