Vászonképek ékrámára (vakrámára) feszítése:

A vászonképeket 20 mm vastag és 40 mm széles ékrámára feszítjük fel és akasztóval szállítjuk, így azonnal kitehető a falra.

A keret hátsó részén tűzőgéppel rögzítjük a vásznat, majd a keret négy sarkában feszítő ékekkel megfeszítjük azt. Így a vászon megfeszül, a képnek tartása lesz.
Minden vászonképet ellátunk speciális, “farkasfogas” akasztóval is , ami megkönnyíti a pontos, függőleges beállítást a falon.


 

Megrendelőink részéről gyakran merül fel a kérdés, hogy az ékrámára történő feszítés során esetleg elvész valami fontos részlet a képből.

Ahhoz, hogy a vászonképeket ékrámára feszíthessük, valóban szükségünk van extra 35 mm-re körben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a képből információ fog elveszni, ugyanis egy, direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével a feszítéshez szükséges extra részt körben rátükrözzük a képre.

 

 

Vagyis körben, 35 mm szélességben az eredeti kép széleiről tükrözött képet nyomtatunk rá.Miután ezt ráhajtottuk a 20 mm vastag ékráma keretre, a keret hátulján még marad 15 mm, ami a tűzéshez szükséges. Így ha szemből nézzük a képet a falon, akkor a teljes kép látható, semmi nem vész el. Az oldalsó széleken a rátükrözött kép miatt pedig úgy tűnik, mintha a kép ott folytatódna.

TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN EZZEL KAPCSOLATBAN? HÍVJON: 06309417889
phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Google+
Youtube